Dagvers ambachtelijk brood

Bakkerij Okoro is een echte bakkerij: ons volledig assortiment zoals ambachtelijk brood in Gent, heerlijke patisserie en andere specialiteiten, worden nog steeds bereid zoals vroeger. In onze winkel kan u een ruim assortiment vinden dat altijd kraakvers is.

Kneepjes van het vak

Bakker Collins en zijn vrouw Veerle kennen de kneepjes van het bakkersvak goed: Met meer dan 18 jaar ervaring en meer dan 10 jaar een eigen winkel, staan ze voor dag en dauw op om voor u vers ambachtelijk brood op de plank te brengen.

Een ambachtelijke werkwijze hoort gewoon bij hun visie: zo wordt elk brood nog steeds handmatig gekneed en dat verschil merkt u. Daarnaast wordt het gebruik van andere machines, bewaarmiddelen en bereide producten in de bakkerij zoveel mogelijk uitgesloten.

Uitgebreid assortiment

.

Bij Bakkerij Okoro kan u naast de klassieke broden, ook diverse speciale broden vinden. Tot ons assortiment behoren eveneens verschillende soorten drooggebak, patisserie, seizoensartikelen, taarten op maat en andere lekkernijen.

Bestelling plaatsen

Kom langs in onze winkel, neem een kijkje in onze fotoreportage of bespaar uzelf tijd en verplaatsing: u kan via het formulier op onze website een bestelling plaatsen voor pistolets, brood, gebak of feesttaarten.