Huisgemaakt drooggebak

Alle drooggebak van Bakkerij Okoro wordt in huis gemaakt, van de croissant tot de peperkoek. We bieden een uitgebreid gamma aan ontbijtkoeken aan, waaronder ook koeken gemaakt met speltbloem. Die liggen op vrijdag, zaterdag en zondag in de winkel.

Proef onze speciallekes

Op bestelling kan u bij ons een klein assortiment vegan koeken en donuts krijgen. Wij werken daarvoor samen met Dieter Frimout, ook een krak in zijn vak! Dieter maakt ze, Collins bakt ze. Het hele assortiment is te vinden op onze webshop.

Hier lichten we er alvast enkele speciallekes uit:

  • Appelcake: sinds dag 1 is dit een topper in ons assortiment. Een heerlijk smeuïge cake met een laagje appelcompote, alles op een zachte bodem, afgewerkt met geroosterde amandelschilfers.
  • Speculoos met cocosboterroom: af en toe liggen ze in de winkel, halfzachte speculooskoeken gevuld met een laagje cocoscrème die smelt op uw tong.
  • Van Eyckpeperkoek: deze exclusieve peperkoek maken we met de Van Eyckkruiden van Tierenteyn in Gent.
  • Klaaskoeken en paaskoeken: elk seizoen start bakker Collins met een variant op dit thema, voor Sinterklaas bakt hij klaaskoeken, voor kerst cougnous, voor Pasen paaskoeken.

Contacteer ons

Voor heerlijk drooggebak bent u bij Bakkerij Okoro aan het juiste adres. Nog vragen over onze lekkernijen? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen u verder.

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site