Over ons

Cooking homemade dough, bread, homemade noodles

Collins, de stuwende kracht achter onze bakkerij

Bakker Collins Okoro is de stuwende kracht achter onze zaak. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller, waarvan vijftien jaar in zijn eigen bakkerij, weet hij exact hoe hij de lekkerste baksels kan maken. Denk aan broden, ambachtelijk drooggebak, verrassende patisserie en fototaarten. Terwijl de meeste mensen ’s avonds klaar zijn met werken, begint zijn werkdag juist om 20.30 uur.

Zijn zelfgemaakte deeg kneedt Collins zorgvuldig en laat hij precies lang genoeg rijzen. Nadat hij zijn etenswaren in zijn vloeroven heeft gebakken, liggen ze stipt om 06.45 uur voor jou in de winkel. Dagelijks hebben we witte babs, witte en bruine pistolets (al dan niet met sesam- of maanzaad), en tijgerpistolets. Op zondag zijn er ook bruine babs, spelt- en keizerpistolets en pistolets met gekiemde tarwe. Meer weten over onze specials, waaronder Afrikaans brood en Van Eyckpeperkoek? Vragen staat vrij!